Incredibil. Dăncilă deși demisă vrea să pună ea comisarul european. Atac la șefa Comisiei Europene
Incredibil. Dăncilă deși demisă vrea să pună ea comisarul european. Atac la șefa Comisiei Europene
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Externe Politic

Dăncilă primește Decisiva de la Bruxelles. Nu mai este recunoscută ca Premier. Șefa Comisiei Europene a refuzat-o a 3-a oară

Viorica Dăncilă l-a nominalizat marți pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european, a treia nominalizare făcută de guvernul său, în ciuda faptului că președintele-desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, îi ceruse explicit o nominalizare femeie.

Surse parlamentare de la Bruxelles au declarat pentru News Team.ro că propunerea lui Dăncilă în persoana lui Victor Negrescu va fi respinsă de șefa Comisiei Europene, nu din cauza persoanei lui Negrescu ci a faptului că, actualul Guvern al României este unul Demis de către Parlament.

” Ursula va respinge propunerea Vioricăi Dăncilă. Nu este vorba despre Victior Negrescu, el este o persoană onorabilă care, poate, ar fi fost acceptat acum dacă era un Guvern legitim. Va fi respinsă pe motivul că actualul Executiv nu mai poate face nimic la nivelul Uniunii Europene, întrucât oficialii de la Bruxelles respectă democrația și nu discută cu cineva care a fost demis democratic.Practic, Dăncilă nu mai este recunoscută ca prim-ministru al României la nivelul Uniunii”, spun sursele pentru NewsTeam,ro.

Dăncilă primește Decisiva de la Bruxelles. Nu mai este recunoscută ca Premier. Șefa Comisiei Europene a refuzat-o a 3-a oară 3

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.