Victor Ponta trădează din nou. O susține pe Viorica Dăncilă. Nu o vrea plecată de la Guvern
Viorica Dăncilă
Ultima Ora Politic

Dăncilă nu mai poate. Atac la Ponta. ”Nu îmi dau demisia ca dumneavoastră, pe facebook”

Premierul Viorica Dăncilă, discurs extrem de tăios în Parlament după atacurile lui Victor Ponta. Dăncilă i-a spus lui Ponta că va fi mai bărbat ca el.

„Păstrați ura pentru cineva care a făcut studiile la Moscova și vorbește pe cuvintele de acolo. INS a reconfirmat creșterea de 4.4 % a economiei în al doilea trimestru. Asta spune multe. (…) Anumite orbrăznicii, etichete, cred că nu merită atenție. Asta arată modul de a fi a ficăruia dintre noi.

Doamna Turcan, amenințarea cu dosare penale la care ați făcut referire. Nu mi-a permite să fac niciodată acest lucru. Ar însemna să fac ce a făcut liderul PNL, dosar penal pentru înaltă trădare. Am văzut că vorbiți de rezultatul alegerilor europarlamentare, dacă în 2016 când PSD a obținut un scor extrem de mare Iohannis și-ar fi dat demisia pentru că PNL a pierdut.

Domnule Ponta, o să am puterea să fiu mai bărbat decât dumneacvoastă și să stau în pioarce când acet partid trece prin criză nu o să ămi dai demisia pe Facebook din permieru pe Facebook.

Măsura obrazniciei la dumnevoastră nu are limită. Aveți respect pentru o femeie, dacă nu aveți respect pentru primul ministru”,  a declarat Dăncilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.