Dăncilă, mesaj de Ziua Pompierilor. ”România se confruntă cu numeroase situații de urgență” 1
Ultima Ora Politic

Dăncilă, mesaj de Ziua Pompierilor. ”România se confruntă cu numeroase situații de urgență”

Mesajul premierului Viorica Dăncilă cu prilejul Zilei Pompierilor

„Stimați pompieri militari,

Dragi salvatori,

13 septembrie este un prilej de mândrie pentru că îi sărbătorim pe unii dintre cei mai apreciați și îndrăgiți angajați ai sistemului public: pompierii.

Lumea, în general, dar și România vremurilor noastre, se confruntă cu numeroase situații de urgență, iar dumneavoastră sunteți mereu în mijlocul acțiunii, ca salvatori.

În cei 171 de ani de existență instituțională, prin acțiunile dumneavoastră curajoase, ați reușit să ștergeți multe lacrimi și să umpleți suflete de recunoștință.

V-ați luat angajamentul pentru un prezent stabil și un viitor mai sigur, un angajament care ne pune pe noi ceilalți la adăpost, în vremuri tulburi și în situații neprevăzute.

Sunteți un scut stabil și puternic pentru societatea civilă și este nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi, pentru a vă putea întoarce mereu acasă, alături de cei dragi, în siguranță și nevătămați.

Guvernul României este alături de dumneavoastră. Alocăm resursele financiare necesare unei bune funcționări a instituției și facem eforturi pentru asigurarea condițiilor cât mai bune de pregătire, dotare și echipare.

Vă mulțumesc, dragi pompieri, pentru curajul, devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă, pentru faptul că nu ați obosit să ne salvați, să ne ocrotiți și să fiți un exemplu de implicare civică.

LA MULȚI ANI!”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.