Viorica Dăncilă spune că făcea gafe din cauza lui Liviu Dragnea
Ultima Ora Politic

Dăncilă, LOVITURĂ FATALĂ pentru Dragnea. Cere OFICIAL PROTECȚIE de la dușmanul de moarte al liderului PSD

Dăncilă, LOVITURĂ FATALĂ pentru Dragnea. Cere OFICIAL PROTECȚIE de la dușmanul de moarte al liderului PSD
Viorica Dăncilă beneficiază din nou protecție de la Serviciul de Pază și protecție. Premierul României fiind văzut la Guvern însoțită de un ofiţer SPP,scrie evz.ro

Măsura se datorează preluării preşedintiei Consiliului UE, în condiţiile în care liderii europeni care vor veni in România vor beneficia protectia ofiterilor SPP.

Pe 31 ianuarie 2018, Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, saluta decizia premierului şi a membrilor Cabinetului de a renunţa la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), precizând că nu a fost o decizie politică, astfel că Dăncilă îi încalcă autoritatea liderului PSD.

„Am văzut astăzi o decizie importantă a membrilor Cabinetului.(…) Nici eu nu am nimic cu ofiţerii SPP, nici cu instituţia în sine. Eu, de exemplu, nu am SPP de când am venit la Cameră, merg cu maşina partidului, dar asta nu înseamnă că vreun ministru din cele două Guverne renunţă la SPP. Deci, nu a fost o decizie politică de a renunţa la SPP. A fost o decizie a premierului şi a membrilor Cabinetului pe care eu o salut”, a spus Dragnea după şedinţa grupului senatorilor PSD.

Întrebat de ce anume îl acuză pe Pahonţu, Dragnea a răspuns: „Cred că sunt alţii care o să vorbească”.

În legătură cu propunerea privind o comisie de anchetare a SPP, Dragnea a spus: „Să vină cu propuneri”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.