Dăncilă le dă Nucleara lui Iordache și Nicolicea. Bunicul Luizei îi acuză de crimă 1
Ultima Ora Politic

Dăncilă le dă Nucleara lui Iordache și Nicolicea. Bunicul Luizei îi acuză de crimă

Daniel Tudorache, primar al Sectorului 1 și președinte PSD Sector 1, afirmă că ajuns la 20% din cauza legilor promovate de Florin Iordache și Eugen Nicolicea. Mai mult, el i-a dat dreptate bunicului Luizei Melencu, care a declarat la Antena 3 că „uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!”, conform aktual24.ro

”E supărat (bunicul) și pe bună dreptate. Eu consider că bunicul avea dreptate. (…) Trebuie să vedem ce putem face de acum încolo pentru că să nu mai existe astfel de cazuri, Caracal, Focșani și alte cazuri”, a spus Daniel Tudorache la Digi24.

Întrebat de legislația schimbată de „Nicolicea, Iordache și alți hoți”, după cum s-a exprimat bunicul Luizei, Daniel Tudorache a răspuns: „Cu siguranță pentru asta plătim. Asta e consecință comportamentului lor, a celor din acele comisii, din cauza asta am ajuns la 20 și ceva la sută. Electoratul ne-a sancționat, din cauza lor. Sper să se modifice (legislația) în perioada următoare. Sper să-și revină colegii mei din Parlament și să deschidă ochii, pentru că așa nu se mai poate”, a afirmat Tudorache.

„Sper să existe un T-zero. E mai bine să recunoști că ai greșit”, a adăugat Tudorache.

Iată intervenția bunicului Luizei Melencu la Antena 3:

Moderator (Răzvan Dumitrescu): Bună seară, mă auziți?

Bunicul Luizei: Bună seară. Da, va aud.

Moderator: Care sunt precizările pe care doreați să le faceți?

Bunicul: Precizările pe care voiam să le fac… aveam împotriva lu’ domnu’ Nicolicea.

Moderator: Ce anume?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea mai e în direct la dvs. în emisiune?

Moderator: Sigur că da. Ce anume doriți să precizați în legătură cu eventualele spuse de către domnul Nicolicea?

Bunicul: Domnul Nicolicea ce reprezintă – trecutul, prezentul sau viitorul?

Moderator: Domnul Nicolicea este invitatul meu la această emisiune, că reprezentant al unui partid de guvernământ – PSD.

Bunicul: Am înțeles, dar ce reprezintă… la ce se referă – la prezent, trecut sau viitor?

Moderator: În legătură cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul: Păi, domnu’ Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri… La ce vârstă și-a desvarsit studiile? Unde le-a făcut, unde le-a…? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în față națiunii – NAȚIUNII – cu asemenea oameni!…

Moderator: Stați puțîn…

Bunicul: … El, Iordache și alții! Să le fie rușine!

Moderator: Stimate domn, v-a supărat vreo declarație a domnului Nicolicea? A făcut vreo afirmație care nu este corectă? Sau este un considerent general pe care dvs. îl aveți, fără legătură cu discuția concretă ce vizează cazul Luizei, cazul Alexandrei și felul în care merge anchetă?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea să trăiască și să-și vadă de familia lui, de necazurile lui, problemele lui. Domnu’ Nicolicea nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român! A migrat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții, nu-și merită funcțiile pe care le are!

Moderator: Stimate domn…

Bunicul: Domnu’ Nicolicea să învețe să vorbească și să respecte nația și poporul român! Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte că nație, că popor, că oameni.

Moderator: Am o rugăminte, stimate domn. (…) Nu există, înțeleg, un drept la replică, în cazul de față. Discuția respectivă nu-și are obiectul, și va mulțumesc oricum, înțelegându-va totodată supărarea. Dar nu are legătură cu ce am discutat până acum. Va mulțumesc mult.

Bunicul: V-am înțeles, v-am înțeles… Dar asemenea oameni să nu mai apară, să nu mai apară! Să le fie rușine…

Moderator: Stimate domn, am o rugăminte…

Bunicul: … să le fie rușine, că e Parlamentul plin de anumiți indivizi…

Moderator: Stimate domn, am o rugăminte. Toți cei din Parlament au în spate niște voturi, date de unii sau date de alții…

Bunicul: Unii și le merită, alții nu și le merită!

Moderator: Unii au fost votați, alții n-au fost votați, fiecare cetățean are preferință lui. În momentul în care cineva ajunge acolo, înseamnă are în spate niște voturi. Și sigur că poată fi tras la răspundere, tot prin vot, ori de câte ori sunt alegeri. (…) Este opinia dvs., este dreptul dvs. să aveți opinii față de orice alt politician, nicio problema. Dar nu au legătură aceste opinii cu subiectul discuției noastre. Va înțeleg supărarea, înțelegeți-mă și pe mine că jurnalist…

Bunicul: Va înțeleg, va înțeleg, va înțeleg… Dar pentru mine… eu am o durere în suflet. El are copii? Are nepoți?

Moderator: Va cred, dar…

Bunicul: Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!

Moderator: Stimate domn, va mulțumesc pentru discuție…

Bunicul: Da, săru’ mâna, mulțumesc. Să trăiți!

Moderator: Ceea ce s-a întâmplat în acest caz n-are legătură cu legile justiției, are legătură cu Codul Penal, care e în vigoare și n-a fost încă modificat. Asta este. Dar… vedeți percepțiile, că să înțelegem foarte clar. Astea sunt percepțiile. Domnule Nicolicea…

Eugen Nicolicea: În primul rând, ceea ce declara a mai declarat și altădată – chiar m-am săturat să aud inepțiile esteâ -, invocând că le știe de la Rareș Bogdan. Deci, atacul unui politician de o asemenea factură… uite ce produce.

Moderator: Îl cunoașteți personal? Aveți o problema…?

Nicolicea: Nu. Are o problema pe care a spus-o singur: «Așa știu eu de la Rareș Bogdan».

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.