GREVA de la Metrou va paraliza Bucureștiul. Firea propune o soluție ”pe turta ei”: să i se dea ei Metrorex
Traian Băsescu o face praf pe Firea. Nu are nicio șansă în fața lui Dăncilă
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Dăncilă îi pune condiții lui Firea. Care sunt șansele de a participa la prezidențiale

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că, dacă Gabriela Firea va anunța că va candida la prezidențiale, acest aspect va fi discutat în cadrul Comitetului Executiv Național. Ea a adăugat că prezidențiabilul PSD va trebui să fie susținut de toate organizațiile județene.

”Gabi Firea nu și-a anunțat candidatura. Dacă și-o va anunța vom avea o discuție în cadrul Comitetului Executiv național. Vom face o evaluare a fiecărui candidat și vom vedea care din cei care vor să candideze au susținerea organizațiilor din teritoriu, pentru că este o luptă grea, în care trebuie sp fim foarte implicați și cred că în această luptă cel care va candida pentru alegerile prezidențiale trebuie să aibă alături toate organizațiile județene pentru a putea vorbi despre victorie”, a afrimat Viorica Dăncilă, la Bistrița.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat joi, la emisiunea Marius Tucă Show, că va candida la prezidențiale doar dacă PSD, ALDE și Pro România o vor considera cea mai bună soluție pentru zona de centru stânga.

Viorica Dăncilă a anunțat că PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale, însă ăși dorește susținerea ALDE și Pro România.

Congresul PSD pentru alegerea candidatului la prezidențiale are loc pe 3 august.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.