Dăncilă îi dă decisiva lui Carmen Dan. Îi aduce dușmanii la putere 1
Ultima Ora Politic

Dăncilă îi dă decisiva lui Carmen Dan. Îi aduce dușmanii la putere

Premierul Viorica Dăncilă ar avea pe masă două propuneri pentru șefia Poliției Române. Aceștia ar fi Liviu Vasilescu și Bogdan Despescu, dar premierul nu a decis cine va prelua conducerea instituției, însă, indiferent cine va fi ales, celălalt îi va fi adjunct. Dacă îl va alege pe Bogdan Despescu, Dăncilă i-ar da o lovitură grea fostului ministru, Carmen Dan, cea care a avut un scandal public cu Despescu, pe care l-a și demis în cele din urmă.

VIDEO Dăncilă, anunț BOMBĂ în timpul discuțiilor cu protestatarii din Iași – Parteneriat public – privat pentru autostrada Marii Uniri

Liviu Vasilescu este fostul șef al Direcției de Operațiuni Speciale (DOS), iar Bogdan Despescu a mai fost în fruntea Poliției Române.

Liviu Vasilescu a fost schimbat din funcția de șef al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției din România, în aprilie 2018, și mutat la Direcția de Arme și Muniții.

Funcția de șef al Poliției Române a rămas liberă la sfârșitul lui iulie. Atunci a fost demis Ioan Buda pentru modul cum a fost gestionat cazul Caracal.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.