Dăncilă îi dă de lucru lui Mihai Fifor. Cere verificări la sânge în MAI 1
Ponta face haz de Dăncilă. ”Nu contest că Fifor e femeie. Își face operație de sex”
Ultima Ora Politic

Dăncilă îi dă de lucru lui Mihai Fifor. Cere verificări la sânge în MAI

Premierul Viorica Dăncilă a făcut marți la sediul MAI primele declarații după ședința CSAT și demisia șefului Internelor, despre cazul crimelor din Caracal:

  • Au demisionat în aceste zile șeful STS și șeful MAI. Au mai fost demiteri, vor mai fi. Vreau să fie clar, aceste demisii nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care au greșit. Va asigur că vom lua în continuare cele mai stricte măsuri. Cer tuturor factorilor implicăți să trateze cu maximă responsabilitate și să prezinte cât mai repede rezultatele anchetei. Am transmis deja spre Cotroceni propunerea de numire a lui Fifor interimar la Interne. Țîn să precizez că mă voi implica personal în eficientizarea modului în care instituțiile statului se raportează la cetățeni.
  • Prima sarcina a domnului Fifor va fi să solicite de urgență în toate județele verificări privind modul de funcționare a inspectoratelor de poliție și cum sunt respectate procedurile de intervenție în caz de urgență. Ne vom asumă o analiză complexă a celor implicăți în protejarea cetățenilor .Românii trebuie să continuă să creadă în MAI.
loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii