Nu poate justifica averea imensă. Rovana Plumb audiată din nou la Bruxelles. Germania îi va da lovitura de grație
Rovana Plumb
Ultima Ora Politic

Dăncilă, făcută praf din PSD după eșecul Rovanei Plumb. ”Dacă a numit-o, să-și asume”

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra susține că, în cazul respingerii Rovanei Plumb de la funcția de comisar european, cine a propus și susținut această nominalizare trebuie să-și asume și eșecul, conform mediafax.ro

Horia Nasra a declarat, joi, că guvernarea social-democrată poate continua doar într-o nouă alianță de stânga PSD – Pro România – ALDE, iar în cazul respingerii Rovanei Plumb de la funcția de comisar european, cine a propus și susținut această nominalizare trebuie să-și asume și eșecul.

„Nu am văzut, primit sau semnat moțiunea de cenzură, însă consider că în acest moment guvernarea social-democrată poate continua doar într-o nouă alianță de stânga PSD – Pro România – ALDE, cu o largă majoritate parlamentară! De asemenea, un singur candidat la prezidențiale este cea mai bună variantă la actualul președinte. Cât despre respingerea Rovanei Plumb, cine a propus și susținut această nominalizare să-și asume și eșecul! Pentru cei care încă vor să audă și să evite un dezastru: scoateți-vă ochelarii de cal!”, a spus Nasra.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcția de comisar european, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.