BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic

Dăncilă, făcută praf din Parlamentul European. ”Palmă usturătoare. Credibilitate 0”

Siegfried Mureșan: Votul covârșitor pentru Laura-Codruța Kövesi arată că prim-ministrul Dăncilă are zero credibilitate în UE

Deputatul european Siegfried Mureșan (PPE / PNL):

Se strânge lațul. Guvernul a sabotat candidatura Codruței Kovesi. Europarlamentarul Siegfried Mureșan solicită lămuriri

„Chiar în ziua în care și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale, prim-ministrul Viorica Dăncilă a primit o palmă usturătoare de la Uniunea Europeană și de la guvernele statelor membre. Viorica Dăncilă are astăzi zero credibilitate și nu poate obține nimic pe plan european.

Acest lucru se datorează tuturor acțiunilor orchestrate împotriva justiției, a statului de drept, împotriva instituțiilor Uniunii Europene, împotriva partenerilor noștri, a valorilor Uniunii Europene și a bunului simț. Votul covârșitor dat astăzi pentru doamna Kövesi, în ciuda opoziției Guvernului Dăncilă,  este o victorie a tuturor oamenilor cinstiți. Votul de astăzi este o victorie a doamnei Laura-Codruța Kövesi și o înfrângere a doamnei Viorica-Vasilica Dăncilă.

Victoria doamnei Kövesi a fost posibilă datorită competenței și credibilității domniei sale pe plan european și datorită sprijinului pe care l-a primit de la politicienii care cred în justiție și în stat de drept. Campania anti-Kövesi dusă de Guvernul Dăncilă și de PSD în ultimele 6 luni a fost un eșec total. Opoziția venită din partea unui prim-ministru și a unui partid care apără infractorii a însemnat un argument în plus pentru liderii europeni să o voteze pe doamna Kövesi.

Susținerea la nivel european pentru doamna Kövesi a crescut de la începutul anului tocmai datorită opoziției din partea politicienilor antieuropeni și antijustiție din România și datorită susținerii din partea politicienilor proeuropeni din țară.

Viorica Dăncilă este un prim-ministru care nu poate obține nimic pe plan european. În acest moment, Viorica Dăncilă este o piedică majoră pentru ca România să-și atingă potențialul uriaș pe care îl are la nivel european.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.