Dăncilă este în pericol. USR-PLUS îi cere demisia
Acuzații incendiare la adresa lui Dăncilă și Dragnea. ”Au comis adevărate crime”
Ultima Ora Politic

Dăncilă este în pericol. USR-PLUS îi cere demisia

Liderii USR-PLUS au spus, după închiderea urnelor, că guvernul Vioricăi Dăncilă trebuie să își dea demisia după rezultatul alegerilor și pentrumodul în care au votat cetățenii din diaspora, subliniind că formațiunea politică va avea un candidat și la prezidențiale pentru că vor guvernarea României.

„Ceea ce s-a întamplat astăzi în diaspora arată o dată în plus că acest guvern trebuie să plece. Cerem în mod oficial formal, si explicit demisia guvernului Viorica Dăncilă pentru mizeria pe care au făcut-o din nou cetățenilor din diaspora după ce averau experiența din 2014. Acest lucru este de neacceptat. Dacă este să facem promisiuni în momente de victorie, alianța USR-PLUS promite românilor din diaspora că nu vor fi niciodată gazați și disprețuiți”, a declarat Dan Barna, după inchiderea urnelor.

Dacian Cioloș a anunțat, la rândul său, că Alianța USR PLUS va candida și la prezidențiale: Obiectivul nostru este să guvernăm România.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii