Propunere de ultim moment pentru Iohannis de la Dăncilă. Ce i-a spus premierul la telefon
Dăncilă, atac la Klaus Iohannis. Sare în apărarea lui Felix Bănilă
Ultima Ora Politic

Dăncilă, declarație bombă. ”Iohannis e vinovatul pentru blocarea Guvernului”

Dăncilă aruncă vina pe Iohannis. Totul e din cauza Președintelui.

”A trebuit să schimbăm proceduri și să modificăm acte normative pentru că oamenii din ministere să-și poată primi salarille. Am amânat măsuri că să putem funcționa. Iar dl Iohannis a văzut aceste lucruri, și apelurile sindicatele care reclamau că oamenii nu-și primesc banii.

Din păcate, în această seară, am văzut un nou episod al nepăsării și disprețului prezidențial. E evident că are o problema cu bugetarii, că îi jignesc și îi amenință, însă președintele a adus acest lucru la un alt nivel. Pur și simplu le refuză dreptul la plata oamenilor care muncesc.

Așa cum au încercat să blocheze și nominalizarea Rovanei Plumb. Cum blochează orice efort de îmbunătățire a imaginei României.

Tăriceanu a rămas doar s ascrie scrisori și să-și vorbească de rău colegii de partid.

A făcut alianța cu Iohannis. Alianța ipocriziei și a distrugerii. În campanie, ei se transformă. Este o transformare urâtă, care vine din disperare și care face rău României. Prin toate aceste lucruri care le fac, acești oameni arată că s-au întors împotriva propriului popor.

Avem un președinte care a urmărit cu îngrijorare ce s-a întâmplat în jurul dumnealui și care a dedicat ultimului an de mandat celei mai dăunătoare campanii.

Vreau să dau încă o dată asigurări ferme că nu voi ceda în față acestui blocaj fiindcă am obligația să guvernez pentru România.

Știu că oamenii așteaptă să le plătim pensiile, salariile, bursele, alocațiile. Nu îmi este teamă să mergem în Parlament. Am mai spus-o. Cu atât mai mult cu cât am arătat că avem majoritatea. Nu fugim de responsbailitate și nu vom da înapoi. Aceste speculații sunt ridicole.

Acest guvern lucrează pentru România, nu împotriva ei. Voi rămâne cea căruia nu-i va fi teamă să privească în ochii românilor știind că nu am luat niciodată o măsură împotriva lor. Oamenii vor face diferența între cei care își apară țară, și cei care preferă să acționeze în interes propriu, chiar dacă acest lucru face rău propriei țări. ”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.