Nu poate justifica averea imensă. Rovana Plumb audiată din nou la Bruxelles. Germania îi va da lovitura de grație
Rovana Plumb
Ultima Ora Politic

Dăncilă continuă să o susțină pe Rovana Plumb pe funcția de comisar european. Indiferent de consecințe

Reacția lui Dancila:

”Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile – atât la votul din Parlamentul European, dar mai ales reacțiile celor din țară – nu mă face să am mai puțînă încredere sau apreciere pentru Rovana Plumb, dimpotrivă. Rovana are, în continuare, susținerea mea necondiționată.

O cunosc de mulți ani, am muncit împreună, știu măsură profesionalismului Rovanei și a bunei-credințe cu care și-a făcut mereu treaba. Știu că ar exercită acest mandat de comisareuropean în bune condiții și am certitudinea că, pentru Rovana Plumb, spre deosebire de alții, ar prima întotdeauna interesele și politicile europene care contribuie la consolidarea proiectului european, așa cum guvernul nostru acționează. De aceea sper că răspunsul comisiei JURI să fie unul pozitiv, în acord cu propunerea făcută de România și susținută de președintele Comisiei Europene.

Tot ceea ce au făcut membrii partidelor de opoziție în ultimele zile a fost să arate întregii lumio Românie dezbinată, scindată între interesul țării și interesele mărunte, meschine ale unor grupări. Au proiectat o Românie măcinată de ura, mize și lupte și au uitat de români, așa cum fac zi de zi, de mai bine de un an.

Însă România nu e a celor care dezbină și distrug, nu e a celor care și-i sfâșie pe ai lor și calcă în picioare interesul țării pentru propriile lor ambiții. Românii văd aceste lucruri și am încrederea că o vom vedea clar, cu toții, la votul din această toamna”, spune Viorica Dăncilă, citată de aktual24.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.