Răzbunarea lui Dragnea, Dăncilă și Tudorel Toader. România obligată să plătească 3.000.000 de euro Comisie Europene
Răzbunarea lui Dragnea, Dăncilă și Tudorel Toader. România obligată să plătească 3.000.000 de euro Comisie Europene
Ultima Ora Politic

Dăncilă ar face orice ca să ajungă președinte! Lovitură fatală pentru Dragnea

Se pare că legătura dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă s-a rupt complet după ce fostul lider PSD a ajuns după gratii. Premierul nici nu vrea să audă să îl scape de închisoare, iar Liviu Dragnea dorește cu ardoare ca fostul său partid să fie dizolvat de când a fost înlocuit în funcție de Viorica Dăncilă.

„Doamne, nici nu se pune problema!”, a reacționat Viorica Dancila, luni, când a fost întrebată dacă îl va grația pe Liviu Dragnea dacă va ajunge președinte al României, conform aktual24.ro

Întrebată în cadrul unui interviu pentru Adevărul dacă îl va grația pe Liviu Dragnea, în canzul în care va ajunge la Cotroceni, Dancila a reacționat speriată: „Doamne, nici nu se pune problema”.

Ea a comentat acru solicitarea lui Liviu Dragnea, depusă în isntanta, că PSD să fie dizolvat.

„Nu este o decizie fostului președinte care să ne bucure, ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru, am îndeplinit toate normele legale.

Nu am mai discutat cu domnul Dragnea de înainte de a fi arestat, nu știu care sunt considerentele pentru care face acest demers. După ce a fost arestat nu am mai avut absolut nicio discuție cu domnul Dragnea”, a susținut Dancila.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.