Lovitură teribilă pentru Dăncilă. Magistrații îi refuză invitația: "Independența justiției nu se negociază!"
Ultima Ora Politic

Dăncilă, APĂRĂ Guvernul în PE. ”Nu are nicio legătură cu suspendarea emisiei postului Realitatea TV”

Dăncilă, APĂRĂ Guvernul în PE. ”Nu are nicio legătură cu suspendarea emisiei postului Realitatea TV”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, în Parlamentul European, că Guvernul nu are nicio legătură cu suspendarea emisiei postului Realitatea TV. Ea le-a mai spus eurodeputaților că un post TV a avut întreruptă emisia pentru 10 minute, dar acest lucru a fost decis de CNA, conform mediafax.ro

”Domnule Preda, ați făcut o afirmație foarte gravă legată de libertatea presei. Vă asigur, asigur Parlamentul European, că Guvernul României nu are nicio legătură cu acest aspect, dar asta înseamnă dezinformare, asta înseamnă ceea ce nu trebuie să facem de acum încolo. Într-adevăr un post TV a avut întreruptă emisia pentru 10 minute, lucru decis de Consiliul Național al Audiovizualului. Nu știu care e motivul, nu are vreo legătură Guvernul cu acest lucru, dar trebuie ca noi ca și pro-europeni trebuie să fim atenți la declarațiile și să vorbim ceea ce reflectă realitatea, pentru că altfel vom fi judecați și noi care ne dorim pentru UE un viitor mai bun”, a spus Viorica Dăncilă.

Realitatea TV trebuie să-și oprească emisia obișnuită pentru 10 minute, joi, între orele 19.00 și 19.10, potrivit unei decizii luate marți de CNA, care a sancționat postul TV pentru modul în care a relatat evenimentele din timpul mitingului diasporei din 10 august 2018.

Consiliul Național al Audiovizualului a adoptat sancțiunea cu șase voturi pentru din nouă, a declarat pentru MEDIAFAX Radu Herjeu, unul dintre membrii CNA care nu au susținut decizia luată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.