Senazațional: Parlamentarii puterii trec în opoziție!
Ultima Ora Politic

Dăncilă amenință miniștrii. Le va face evaluare. Ce spune premierul de Ordonanța lui Tudorel

 Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că nu a văzut textul niciunei ordonanțe de urgență în domeniul Justiției, contrar afirmațiilor lui Tudorel Toader care spunea că le-a transmis, dar oportunitatea emiterii lor nu este la nivel de ministru al Justiției. Prim-ministrul mai anunță faptul că se va face o avealuare a activitășii fiecărui ministru.

„Nu am văzut textul ordonanței pe niciuna dintre cele două subiecte”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

„(…) Și despre faptul că în perioada următoare vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activității, pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucruri realizate în plus față de programul de guvernare și ce avem de realizat în perioada următoare.”, a spus Dăncilă.

Cât despre OUG114 : „Nimic nu este perfect, totul este perfectibil. Putem găsi la fiecare lucru argumente pro și argumente contra. Esențial este luăm acele măsuri care acolo unde au fost lucruri care au nemulțumit sau care pot fi făcute mai bine să avem puterea să modificăm. Nu voi spune acum ce voi modifica. Săptămâna aceasta tot ceea ce avem de modificat sau ceea ce va rămâne nemodificat le vom avea în vedere și vom avea o discuție în coaliție”, a spus Dăncilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.