Ludovic Orban, IRONIC la adresa lui Dăncilă. ”Parodia asta de premier scoasa din joben de Dragnea”
Ludovic Orban o spulberă pe Dăncilă. Ce le-a promis membrilor PSD care vot vota moțiunea
Ultima Ora Breaking News Economic Politic Social

Dăncilă a răbufnit că a fost Demisă. Atac la noul premier Ludovic Orban

Viorica Dăncilă a declarat, joi, în Maramureș, că țara se întoarce în perioada în care a avut austeritate deoarece programul de guvernare al PNL este unul al austerității.

„Din câte am văzut în programul de guvernare, un program care a alocat Educației doar două pagini și acelea cu lucruri foarte rele pentru educație, am văzut că de fapt oamenii au de ce să fie îngrijorați, pentru că nu am văzut mărirea punctului de pensie de la 1 septembrie, deci asta înseamnă că vor să înghețe pensiile, am văzut că o să privatizeze companiile din transport, am văzut că vor să aducă salariul bugetarilor la nivelul salariilor din mediul privat în loc să își dorească creșterea salariilor, am văzut că vor să comaseze spitale. Deci am impresia că ne întoarcem în perioada în care am avut austeritate, pentru că acest program de guvernare este un program al austerității”, a declarat Dăncilă.

În discursul susținut la întâlnirea cu membrii PSD din Sighetul Marmației, ea a mai spus că programul de guvernare al PNL este cunoscut și acceptat de președintele Iohannis care „probabil vrea să îi pedepsească pe români”.

„Programul de guvernare este acceptat de președintele Iohannis. Nu pot să cred că președintele de facto al Partidului Național Liberal nu știe de măsurile din programul Guvernului meu cum spune domnia sa, dar nu îi pasă. Probabil vrea să îi pedepsească pe români poate vrea să arate că el e șeful. Așa fac dictatorii, așa se comportă și Klaus Iohannis.

Candidatul PSD la președinția României, Viorica Dancilă a făcut joi o vizita de lucru în Maramureș unde a vizitat pârtia de schi și telegondola din Borșa, și câțiva agenți economici și a avut întâlniri electorale în Vișeu de Sus, Sighetu Marmației și Baia Mare.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii