Dăncilă a greșit mesajele! Tomac: ”Azi dimineață văd că îmi scrie Liviu Dragnea. Am scăpat telefonul din mână!” 1
Ultima Ora Politic

Dăncilă a greșit mesajele! Tomac: ”Azi dimineață văd că îmi scrie Liviu Dragnea. Am scăpat telefonul din mână!”

Președintele PMP Eugen Tomac a răspund dur, sâmbătă, pactului propus de șefa PSD Viorica Dăncilă de pe contul de mail al lui Liviu Dragnea.

„În ultimele luni, Dancila încearcă să ne zică că e neconflictuala. Azi dimineață am scăpat din mâna telefonul, văd că îmi scrie Liviu Dragnea mesaj. Președintele PSD mi-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la ideile lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dancila de a ne confirmă că e un premier marionetă. Dancila, pleca și scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea. Pactul vostru propus poate fi acceptat cu o singură condiție: trimiterea Guvernului Dragnea 3 acasă!”, a zis Tomac la Costinești.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile, arată stiripesurse.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii