Dăncilă a găsit soluția pentru a păstra Guvernul. Propune un al premier din partea PSD 1
Dăncilă a găsit soluția pentru a păstra Guvernul. Propune un al premier din partea PSD
Ultima Ora Politic

Dăncilă a găsit soluția pentru a păstra Guvernul. Propune un al premier din partea PSD

 Viorica Dăncilă a declarat, luni, că în momentul ce șase partide care au votat moțiunea nu pot forma o majoritate parlamentară, PSD-ul va încerca să formeze o majoritate și să vină cu o propunere de premier, care să formeze un alt guvern.

„În momentul în care șase formațiuni nu reușesc să formeze o majoritate, vom încerca să formăm noi o majoritate. Deocamdată suntem în Opoziție și îi lăsăm pe cei care au dărâmat acest Guvern să vină cu o soluție și cel care trebuei să regleze această situație este Iohannis. Îi vom aștepta și a doua oară cu Guvernul în Parlament. Pornim de bună credință că vor reuși să creeze o majoritate și să treacă acest Guvern”, a decalrat, luni, Viorica Dăncilă.

Președintele social-demcoraților a adăugat că în PSD există și alți colegi care pot prelua funcția de premier și că ar putea fi un alt nume desemant la Palatul Victoria.

„În PSD sunt mai multe colege și colegi care pot fi premier. Eu am fost premier. Acum, dacă reușesc să ajung la Palatul Cotroceni, bineînțeles că putem avea un alt nume la Palatul Victoria”, a conchis Dăncilă.

Ludovic Orban a purtat negocieri săptămâna trecută, cu partidele parlamentare, în vederea susținerii unui nou Guvern care îl va avea pe el ca premier. Negocierile continuă și în această săptămână. Ludovic Orban va purta discuții inclusiv cu ONG-uri, sindicate și universități.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.