Nu poate justifica averea imensă. Rovana Plumb audiată din nou la Bruxelles. Germania îi va da lovitura de grație
Rovana Plumb
Ultima Ora Politic

Dăncilă a gafat din nou! Ce a putu să-i spună Rovanei Plumb

Viorica Dăncilă a gafat din nou pe Internet. Premierul a felicitat-o pe Rovana Plumb pentru numirea în funcția de comisar european al Transporturilor, însă ea a fost doar propusă din partea României. Numirea trebuie să treacă printr-o procedură mai complexă, căci nu e suficientă simpla propunere, arată fanatik.ro.

„Numirea Rovanei Plumb în funcția de comisar european din partea României este o reușită pentru țara noastră. Este dovada și expresia încrederii pe care președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen o are în capacitatea României și a comisarului desemnat de a exercita cu succes acest mandat. Felicitări, Rovana Plumb”, este mesajul de felicitare al Vioricăi Dăncilă.

Acum, urmează cel mai important pas, după propunerea României: Rovana Plumb și ceilalți comisari trecuți pe listă trebuie să treacă de Consiliul Uniunii Europene, conform cu articolul 17 al Tratatului Uniunii Europene. După avizul de la Comisia Europeană, Parlamentul European va fi cel care va accepta sau nu portofoliile după ce comisarii vor fi audiați în plen.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.