PNL, atac la adresa Vioricăi Dăncilă. ”Să fie oprită înainte de a distruge toată credibilitatea externă a României”
Ultima Ora Politic

Dăncilă a fost salvată de tăvălugul PNL-ului. Camera Deputaților a respins cererea Opoziției

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a respins, luni, solicitarea PNL prin care o invita pe Viorica Dănciă, în plen, la „Ora premierului”, în intervalul 1-5 aprilie, conform mediafax.ro

Solicitarea din partea grupului parlamentar PNL referitoare la „Ora prim-ministrului” din săptămâna 1-5 aprilie a fost respinsă, deoarece era rândul coaliției de guvernare să invite un ministru la dezbateri în plenul Camerei Deputaților.

Ultima oară când premierul a venit în plenul Camerei Deputaților la solicitarea Opoziției a fost pe 4 martie, când a dat explicații cu privire la OUG fiscală 114/2018.

„Am luat aceste măsuri în urma unei analize riguroase și comparând situația din România cu cea a altor state europene și cu media europeană. Avem această responsabilitate politică și guvernamentală de a ne îngriji ca cetățenii să fie principalii beneficiari ai creșterii economice. (..) Deşi pretinșii „specialişti” discută despre impactul negativ al măsurilor stabilite de Guvern, aproape toţi uită că cel mai important capitol din ordonanţa de urgenţă se referă la instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice. De asemenea, nimeni nu spune că prin acest act,Guvernul, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, stabileşte ca domeniu strategic sectorul construcţiilor şi oferă acestuia un set de facilităţi prin care este stimulat programul de investiţii menite să ducă la creşterea economică”, a spus pe 4 martie, Viorica Dăncilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.