Revolta unui medic pe Guvern. Mesaj de ultimă oră pentru Viorica Dăncilă. Premierul prins cu minciuna
Ultima oră. Dăncilă a numit noul șef al Poliției Române
Ultima Ora Politic

Dăncilă a făcut o gafă monumentală: „Am încredere că ura va fi însoțită de solidaritate”

Premierul Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă, joi, la ceremoniile de Sfânta Maria de la Putna. Ea a transmis că își dorește că „ura să fie însoțită de solidaritate”, când de fapt încerca să condamne „ura” din societate.

– Cu ce gânduri plecați de la Putna? a fost întrebată premierul Viorica Dancila.

– Cu foarte multă liniște și încredere că oamenii au credință și se roagă pentru binele poporului român, că ura va fi însoțită de solidaritate și că oamenii care cred sunt oameni mai buni și care nu fac rău semenilor lor. Sper că ziua de azi, binecuvântată, să aducă mai multă unitate pentru poporul român, a răspuns premierul Viorica Dancila, citată de Digi24. Vezi video aici.

Agerpres a redat apoi ce ar fi trebuit să spună Dancila.

„Mă bucur foarte mult să fiu la Putna la această mare sărbătoare, cu gânduri bune, cu dorința de a aduce mai multă solidaritate și mai puțină ură între români. Cred că acest lucru ar trebui să ne dorim toți care vrem binele acestei țări. Și cred că, măcar atunci când vin sărbătorile, am putea fi mai buni și am putea lasă deoparte lucrurile care ne despart și să vedem lucrurile care ne unesc (…) Cred că dacă toți am merge și ne-am ruga și am fi mai buni, cred că și societatea ar fi mult mai unită, nu ar fi așa de divizată”, a declarat Viorica Dancila, citată de Agerpres.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.