Dăncilă a ajuns la BEC să-și depună candidatura. Așteptată de protestatari. Video 1
Dăncilă a ajuns la BEC să-și depună candidatura. Așteptată de protestatari. Video
Ultima Ora Politic

Dăncilă a ajuns la BEC să-și depună candidatura. Așteptată de protestatari. Video

 Viorica Dăncilă a ajuns la Biroul Electoral Central, unde își depune candidatura pentru alagerile prezidențiale din luna noiembrie. Liderul PSD a fost așteptată atât de susținători, care au aplaudat în momentul în care a ajuns la instituție, dar și de protestatari.

Dăncilă a ajuns la BEC la ora 12:00. Anterior a avut ședință de Guvern.

Liderul PSD a fost primit în aplauzele susținătorilor, dar și în strigătele protestatarilor.

La ora 17:00 este așteptat la instituție și Theodor Paleologu, prezidențiabilul PMP, pentru a-și depune candidatura.

Prezidențiabilii PNL și USR, Klaus Iohannis și Dan Barna, își vor depune candidaturile în aceeași zi, respectiv vineri, 20 septembrie. Prezidențiabilul UDMR Kelemen Hunor își va depune candidatura sâmbătă.

De asemenea, Mircea Diaconu, candidatul ALDE-Pro România pentru Cotroceni, se va înscrie oficial în cursa pentru Cotroceni, sâmbătă.

Președintele Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, și-a depus miercuri, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale, alegeri care vor avea loc în luna noiembrie a acestui an. El a anunțat că a strâns peste 230.000 de semnături.

Candidații la alegerile prezidențiale își pot depune la Biroul Electoral Central candidaturile până duminică, 22 septembrie, ora 24:00.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 19 septembrie 2019

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii