Dana Gîrbovan torpilată din Parlamentul European. Mesaj devastator. Iohannis îi va da Decisiva
Dana Gîrbovan, atac subtil la Iohannis. ”Am avut poziții pe care nu le-a digerat ușor”
Ultima Ora Justiție Politic

Dana Gîrbovan, atac subtil la Iohannis. ”Am avut poziții pe care nu le-a digerat ușor”

Judecătorul Dana Gîrbovan a declarat, joi, la „Marius Tucă Show”, că de-a lungul timpului a avut poziții care nu au fost „ușor de digerat” de președinte, una dintre ele fiind cea în care a cerut desecretizarea hotărârilor CSAT privind justiția.

Judecătorul Dana Gîrbovan a declarat, că, de-a lungul timpului, a avut poziții publice care nu au fost „ușor de digerat” de președinte. Magistratul a făcut referire la momentul când a cerut desecretizarea hotărârilor CSAT privind justiția.

„În timp într-adevăr am avut poziții care nu au fost neapărat ușor de digerat de către președinte, mai ales în calitatea domniei sale de președinte al CSAT-ului. Mi-aduc aminte, cred că în 2016, ceream cu insistență CSAT-ului și președintelui să publice toate hotărârile care au privind justiția și, de asemenea, care este procedura prin care CSAT-ul a verificat judecătorii din această țară și procurorii și a ajuns la concluzia că nu există printre ei acoperiți sau colaboratori sau informatori. Iar una din replicile de atunci ale domnului președinte a fost: <Probabil liderii asociațiilor sunt în campanie electorală>. Urmau alegerile pentru CSM. Pentru noi sunt lucruri foarte importante”, a spus Dana Gîrbovan, la ”Marius Tuca Show”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.