Dan Diaconescu sex cu minore
Dan Diaconescu sex cu minore
Justiție Ultima Ora

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar. Fostul patron al OTV este acuzat de sex cu minore de 14 și 15 ani

Fostul patron al postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu va rămâne sub control judciar au decis judecătorii Tribunalului Constanța.

Dan Diaconescu, care este acuzat de sex cu minore, a contestat decizia magistraților, dar, aceștia, au decis că, fostul lider al PP-DD, nu poate fi lăsat fără o măsură judiciară.

“Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva încheierii din data de 08.08.2023, pronunţată de Judecătoria Constanţa, în dosarul penal nr. 20152/212/2023/a2. În baza art. 4251 alin. (7) pct. 2 lit. a) raportat la 205 din Codul de procedură penală, desfiinţează încheierea contestată şi, rejudecând, dispune:

În temeiul art. 348 raportat la art. 207 alin. (4) din Codul de procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar, dispusă în cauză faţă de inculpatul Diaconescu Cristian-Dan (…), măsură pe care o menţine, urmând să fie verificată cel târziu până la data de 07.10.2023”, se arată în minuta Tribunalului Constanţa.

Decizia instanţei este definitivă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.