Dan Barna sare la gâtul lui Ponta. Cine va lua guvernarea după demiterea lui Dăncilă 5
Ultima Ora Politic

Dan Barna sare la gâtul lui Ponta. Cine va lua guvernarea după demiterea lui Dăncilă

Dan Barna, preşedintele USR, reacţionează la scenariul lansat de Victor Ponta, liderul Pro România, despre un guvern format în jurul PSD, fără Viorica Dăncilă. Barna afirmă că USR nu va vota niciodată un asemenea guvern, singura soluţie fiind alegerile anticipate.

„Văd că dl Ponta anunță că, imediat după ce va trece moțiunea, începe negocierile cu PSD pentru un guvern nou de stânga, fără actualul prim-ministru.

Vreau să fie foarte clar: vom vota împotriva Vioricăi Dăncilă premierul-calamitate. Vom vota împotriva ei și a cabinetului dezastruos pe care îl conduce. Cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine.

Dar nu o să votăm niciodată pentru alt guvern compus din oamenii care ne-au adus în situația de azi.

Soluția pentru un guvern legitim sunt anticipatele, iar după moțiune trebuie să intrăm în logica anticipatelor fără alte amânări. Punct!”, scrie Barna pe Facebook.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că are mai multe opțiuni pentru funcția de premier, iar joi seara, dacă trece moțiunea de cenzură, se va întâlni cu foștii colegi de la PSD pentru a le propune să refacă majoritatea parlamentară din 2016, dar fără Dăncilă și oamenii din echipa ei. Ponta susține că propunerea de premier este un om din afara celor două partide.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii