Dan Barna încearcă să-l elimine pe Iohannis. Declarație șocantă 1
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Dan Barna încearcă să-l elimine pe Iohannis. Declarație șocantă

 Liderul USR, Dan Barna, a spus, vineri, la Sibiu, că președintele Klaus Iohannis, împotriva căruia va candida la prezidențiale, că este „un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație”. Despre campanie, a declarat că „Termopile” va fi la Sibiu.

Întrebat, vineri, într-o conferință de presă, ce are să îi reproșeze lui Klaus Iohannis, liderul USR, Dan Barna, a spus că președintele este „reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație”, fiind candidat din partea PNL.

„Președintele Iohannis este reprezentantul PNL. Președintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că timp de 30 de ani, clasa politică, toată, și de o parte și de cealaltă, a funcționat în afara legăturii cu comunitatea”, a declarat Dan Barna.

Întrebat, de asemenea, cu cine a votat în 2014, Barna a răspuns: „Am votat, evident, cu președintele Iohannis”.

De asemenea, dat fiind faptul că Dan Barna și Klaus Iohannis, candidați la președinție, sunt amândoi din Sibiu, liderul URS a spus că în campanie, „Termopile” va fi la Sibiu, lucru care i se pare „interesant”.

„La cum arată lucrurile în momentul de față, pare că <Termopilele> va fi la Sibiu. Toată lumea va observa cu atenție ce se întâmplă la Sibiu. (…) Va fi foarte interesant pentru că și eu și domnul Iohannis suntem de aici”, a mai spus Barna.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.