'
Vacanță de lux pentru Dan Barna. Liderul USR a petrecut zile de neuitat în Caraibe. FOTO de senzație
Ultima Ora Politic

Dan Barna, făcut praf de un contracandidat. Acuzat de fraudă la vot

Alegerile pentru șefia USR continuă să facă valuri în partid. Deputatul Cosette Chichirău, contracandidat al lui Dan Barna, a lansat acuzații pe grupul intern al partidului, denumit „Poiana lui Iocan”, despre scrutinul intern la care s-a votat electronic prin sistemul „Zeus”.

Chichirău acuză tactici securiste în USR și spune că doar „echipa Barna” putea să fraudeze alegerile. Controversele apar în contextul în care un raport intern al USR despre alegerile pentru conducerea partidului, consultat de STIRIPESURSE.RO, vorbește de „probleme” de natură să „arunce o umbră de îndoială cu privire la corectitudinea întregului proces electoral”.

Cosette Chichirău spune în mesajul intern, printre altele: „Catalin Drula – om de baza in Echipa Barna – a avut mijloacele sa faca o frauda nationala”, „Nimeni de la Iasi nu avea posibilitatea sa fraudeze”, „Acuzatiile echipei Barna nu sunt altceva decat un proces de intentie ca la Securitate. `Este adevarat ca cei de la Iasi nu puteau sa fraudeze, dar sigur au vrut!’. In schimb, Echipa Barna avea mijloacele de fraudare a votului. Intrebarea este daca le-au folosit”, „Mie mi-a ajuns cutitul la os”:

Dan Barna, făcut praf de un contracandidat. Acuzat de fraudă la vot 7

Dan Barna, făcut praf de un contracandidat. Acuzat de fraudă la vot 8

Dan Barna, făcut praf de un contracandidat. Acuzat de fraudă la vot 9

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.