Dan Barna este pregătit de audieri. ”Nu văd nicio problemă” 1
Dan Barna este pregătit de audieri. ”Nu văd nicio problemă”
Ultima Ora Politic

Dan Barna este pregătit de audieri. ”Nu văd nicio problemă”

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, că procurorii DNA nu l-au informat despre începerea unei eventuale anchete în urma reportajului apărut pe RiseProject. ”Dacă mă cheamă la audieri, nu văd nicio problemă”, a adăugat el, în timpul unei întâlniri informale cu jurnaliștii.

„Nu am primit nimic. Dacă au început verificările, e foarte bine. Chiar am solicitat DNA să facă verificări. Dacă mă cheamă la audieri, nu văd nicio problemă”, a declarat Dan Barna, întrebat despre informațiile că ar fi fost citat să se prezinte la DNA.

Precizările vin după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora DNA a demarat o anchetă ”in rem” după dezvăluirile Rise Project care îl vizează pe Dan Barna.

Rise Project a publicat, săptămâna trecută, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eșuat, iar liderul USR este ”supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”.

Ulterior, liderul USR, Dan Barna, a cerut ca DLAF să trimită de urgență documentele la DNA, pentru că știe că ”asta e comanda politică pe care au primit-o”. El a menționat că nu sunt nereguli în acele proiecte, că a răspuns deschis tuturor întrebărilor, atât jurnaliștilor de la Rise, cât și colegilor din USR și tuturor celor care au solicitat detalii despre acest subiect.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.