Scandal în Guvern: Dăncilă l-a făcut praf pe Daea. A cerut anularea Ordinului Porcilor
Fermierii o fac praf pe Dăncilă. Nu își asumă uciderea preventivă a animalelor din cauza pestei
Ultima Ora Economic Politic

Daea vrea să ”mituiască” cu premii 4.000 de fermieri ca să își salveze mandatul!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vrea să organizeze, pe 9 octombrie 2019, la Romexpo București, o mare festivitate de premiere a fermierilor români pentru rezultatele la producțiile din acest an, scrie agrointel.ro.

La finalul săptămânii trecute, Petre Daea a avut, la București, o întâlnire cu directorii direcțiilor agricole județene, ocazie cu care i-a anunțat de decizia de a face mega-festivitatea de premiere cu pricina. Daea le-a trasat sarcina directorilor de a aduce la acest eveniment între câteva zeci și câteva sute de fermieri din fiecare județ, în funcție de depărtarea față de București.

Petre Daea vede acest eveniment ca o ocazie unică de a-și salva imaginea, extrem de afectată de scandalul producțiilor mincinoase, motiv pentru care face toate presiuni, pe toate canalele, în a se asigura că premierul Viorica Dăncilă participă la eveniment pentru a vedea cât de popular în rândul fermierilor este actualul ministru al agriculturii.

Petre Daea a cerut direcțiilor de direcții agricole județene să îi amenințe cu repercursiuni administrative pe fermierii care vor avea obiecții privind participarea lor la corul de osanale ce urmează a-i fi ridicat la Romexpo, pe 9 octombrie.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.