Mesajul lui Cioloș, după derapajele lui Dragnea din Moldova: ”Liviule, nici nu știi cât de #nimic începi să fii”
Ultima Ora Politic

Dacian Cioloș îi dă lovitura decisivă lui Liviu Dragnea. ”Unde sunt foşti lucrători ai Securităţii care sunt activi acum în politică”

După ce președintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe liderul PLUS Dacian Cioloș că partidul pe care-l conduce este format din securiști, fostul premier i-a dat o replică dură celui de al treilea om în stat.

„Unde sunt foşti lucrători ai Securităţii care sunt activi acum în politică? Oare nu cumva în PSD? Nu cumva exact acolo de unde domnul Dragnea strigă că alţii sunt securiştii?

Asta e povestea pe care o auzim vizavi de oameni pe care nu-i pot ei controla – ba sunt soroşişti, ba sunt ultranaţionalişti, ba sunt securişti, ba sunt vânduţi străinătăţii, e un narativ pe care încearcă să-l dezvolte, pentru că nu se pot lega, nu pot şantaja cu altceva şi atunci încearcă să folosească nişte termene care au marcat mentalul colectiv din România ca să murdărească ceva ce nu pot murdări altfel.

Dar eu sunt convins că am ajuns într-un stadiu în care o parte importantă din societatea românească vede ce se întâmplă cu ochii deschişi şi începe să judece cu propria minte, cu propriul creier şi nu se mai lasă manipulaţi. Pentru că sunt poveşti. Cine s-a fotografiat cu oameni din serviciile de informaţii? Cine a avut în partid din ’90 încoace oameni care au venit din vechiul sistem? Unde sunt oamenii aceştia? În niciun caz în PLUS, în niciun caz în USR. Sunt acolo, în partidele vechi, care uitaţi unde au adus România”, a declarat Dacian Cioloș, luni seara, la Digi 24.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.