Cutremur pe scena politică și în Poliție. Lovitura decisivă pentru PSD. Începe marea epurare în toată România 1
Ultima Ora Breaking News Politic Social

Cutremur pe scena politică și în Poliție. Lovitura decisivă pentru PSD. Începe marea epurare în toată România

Ministrul internelor Marcel Vela anunță un adevărat cutremur în structura minsterului pe care-l conduce și promite o eficientizare a acestuia. Acesta spune că în ultina perioadă oamenii puși de PSD în funcții importante, cum ar fi prefecții au început să își angajeze pilele pe ultima sută de metri.

Șeful polițiștilor va începe cât de curând demiterea secretatrilord e stat ai PSD aduși în minister de către Carmen Dan, cea care a condus ministerul mai bine de 2 ani.

„Am constatat că după data de 10 octombrie, după ce a fost votată moţiunea, s-au înmulţit foarte mult concursurile şi examenele, adică prefecturile, în special, au lansat anunţuri pentru organizarea de examinări şi de concursuri pentru a-şi definitiva pe cei pe care-i aveau în organigrame, fie detaşaţi, fie pe perioade determinate şi, coroborat cu faptul că suntem la sfârşit de an, că dorim o îmbunătăţire a actualei organizări a MAI, plus că prefecţii care au generat asemenea examene şi concursuri, până săptămâna viitoare, cred că nu vor mai fi în funcţii, şi în acest context cred că este de datoria noului prefect şi a celor care analizează la nivelul MAI cum să se organizeze în viitor”, a spus Marcel Vela la Antena 3.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.