Cumpănașu și-a depus la BEC candidatura la prezidențiale. A strâns peste 230.000 de semnături
Alexandru Cumpănașu, detalii explozive. A dat de urma Alexandrei
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Cumpănașu și-a depus la BEC candidatura la prezidențiale. A strâns peste 230.000 de semnături

Alexandru Cumpănașu și-a depus, duminică, la BEC, candidatura la alegerile prezidențiale. El a reușit să strângă peste 230.000 de semnături.

„Am depus la BEC peste 230.000 de semnături și așteptăm răspunsul celor de la BEC. Din punctul meu de vedere cred că România are o singură șansă de aici înainte. Infracționalitatea este una care ar trebui să ne pună pe gânduri. Câți copii trebuie să mai moară, câte fete trebuie să mai fie răpite ca românii să se trezească?

Cred că românii s-au trezit și cred sincer că astăzi cei care au instituții în subordine nu au făcut nimic pentur a afla în două luni de zile despre Alexandra, Luiza sau copilul ăsta care astăzi a decedat violată.

Oare câte lucruri trebuie să se mai întâmple pentru ca acest sistem să fie dărâmat. În zilele următoare voi veni dezvăluiri despre clanurile mafiotice din România, clanurile politice, clanurile care răpesc fetele. Mai ales voi lupta pentru sănătatea și siguranța familiilor și copiilor”, a declarat Alexandru Cumpănașu, în fața sediului BEC.

El a adăugat că președintele României are obligația de a convoca lunar CSAT-ul pentru a se ocupa de combaterea drogurilor și a traficului de persoane.

„Eu cred că președintele României are obligația ca măcar o dată pe lună să constituie la nivelul CSAT un departament anti-mafie care să se ocupe de combaterea drogurilor, traficului de persoane și a oricărei infracțiune care aduce atingere familiilor, copiilor, oamenilor, Președintele poate să facă asta, dar trebuie să vrea”, a afirmat Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, candidează la prezidențiale independent.

Acesta a fost întâmpinat la BEC de mai mulți susținători, care i-au strigat numele, mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.