Cumpănașu, deranjat de soție în timpul unui live. Gest necugetat al prezidențiabilului 1
Ultima Ora Politic

Cumpănașu, deranjat de soție în timpul unui live. Gest necugetat al prezidențiabilului

Alexandru Cumpănașu, candidat la președinția României, a făcut un gest necugetat în timpul unui Live pe Facebook. Ce i-a făcut soția?

Alexandru Cumpănașu, devenit vocal după cazul Caracal în care a fost implicată nepoata sa, Alexandra Măceșanu, a făcut un gest necugetat. Candidatul la președinția României a publicat un video pe pagina lui de Facebook în care vorbea despre români, asuprire și nedreptate, conform playtech.ro

La un moment dat, Cumpănașu a clacat și a început să plângă. Momentul lacrimogen a fost întrerupt de soția lui, Simona. Prezidențiabilul și-a ieșit din fire în vreme ce se pregătea să facă live-ul și a întrebat-o, nervos, dacă mai are și alte nelămuriri, după ce femeia l-a perturbat.

”Sunt în live, Simona. Mai ai și alte întrebări?”

„Văd o batjocură de stat condus de niște oligofreni. Dragii mei, am făcut tot ce am putut eu. Tot! Mi-aș da și viața. Nu cred că există om pe lumea asta care să fi făcut mai mult, măcar să fi încercat să facă mai multe pentru poporul lui.

Când faci plângere penală și îți pui în cap tot sistemul… Mai arătați-mi pe cineva. Am făcut plângere penală pe numele tuturor șefilor, procurorilor din România. Dacă mi-ar fi fost teamă, nu m-aș fi băgat în bătălia asta. Nu îmi este teamă, cel puțin nu de nenorociții ăștia din sistem și nu îmi va fi niciodată.

Ceea ce recunosc că este dureros este să lupți pentru țara și să vezi că o parte din popor nu e împotriva, dar nu îi pasă. Sunt șapte milioane de români plecați în afara țării, șapte milioane de suflete care au plecat în afara țării”, a spus Cumpănașu, înainte de a începe să lăcrimeze.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.