CTP o face franjuri pe Dăncilă: ”Încearcă să câștige politic pe cadavrele fetelor din curtea acestui individ” 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

CTP o face franjuri pe Dăncilă: ”Încearcă să câștige politic pe cadavrele fetelor din curtea acestui individ”

Cristian Tudor Popescu a comentat în cuvinte grele cazul de la Caracal. Criticile au fost îndreptate mai ales spre premierul Dăncilă, cea care a anunțat referendum pentru pedepse mai dure  pentru crimă, viol și pedofilie.

„S-a spus despre doamna Dragnea, da… despre doamna Dăncilă că este agramată, ca este incultă, că este, pe scurt, proasta lui Dragnea. Constat acum că acum că sunt incorecte aceste calificative. Doamna Dăncilă este o hienă politică pur-sânge, întrucât caută să-și smulgă halca de capital politic, de voturi, din ce s-a întâmplat acum. Încearcă să câștige politic pe cadavrele fetelor din curtea acestui individ. Dacă era Dragnea acum și nu Dăncilă, în fruntea trebii, Dragnea nu se încurca acum. Cu consilierii lui israelieni știți ce făcea? Cerea referendum pentru pedeapsa cu moartea, ca să câștige voturi și probabil că ar fi și câștigat”, a spus CTP la Digi24.

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu nu s-a oprit aici cu reproșurile.

„Este, pe lângă această ticăloșie politică, acest cinism fără margini, este și absurd ceea ce face. De ce referendum? Ca să ce? Ceri pedepse mai mari! Păi există cineva în țara asta care a cerut pedepse mai mici, dintre simplii cetățeni ai acestei țări? Cine i-a scos ani de zile din pușcării, cu recursul compensatoriu? Cine îi face scăpați cu toate modificările la legile justiției care au fost făcute în acești ani? De ce au fost făcute? Tocmai ca să fie scăpați! Și au și scăpat! Deci, dacă ar vrea să facă ceva doamna Dăncilă, este să-și folosească această putere politică pe care o are și să întoarcă, să reschimbe, să aducă la normal legile care au fost modificate tocmai pentru a fi favorizați indivizi ca acesta”.

CTP a comentat și demisiile și demiterile de după crima odioasă de la Caracal.

„Nu fac 2 bani demisiile și demiterile în serie, pentru că inșii care vin în locul lor vin din aceeași zeamă, din același aer împuțit și criminal pe care l-au construit oamenii ăștia, puterea asta, de trei-patru ani încoace. A venit adjunctul. A fost înlăturat imbecilul ăla, Buda, Buta. Un imbecil! Cu ocazia apar monștrii. Buda ăsta, un cretin care ia act de demisie și spune că îi pare rău că a murit fata. Individa aia, șefa parchetului Olt…. o arierată mintal, care nu scotea pe gură decât prefabricate verbale, necunoscând legea și disperată ca o pitulice sugrumată, să nu cumva să iasă ea vinovată cu ceva. Aceștia sunt oameni în funcții de vârf. Dacă îi dă jos acum ca să câștige voturi, Dăncilă, cu Moga și mai știu eu cine, cine sunt ăia care vin în loc? Sunt aceeași specie. Este vorba de zeama fiartă pusă la cale în acești ani de Dăncilă, Dragnea, Tăriceanu, Iordache, Nicolicea. Astea sunt prostire în față cu demisiile”

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.