CTP îl face praf pe Dragnea: ”Nici Ceausescu, nici Iliescu nu au ajuns la nivelul ăsta de agresivitate faţă de Occident”
Cristian Tudor Popescu îl aplaudă pe Dragnea. ”O dată în viață sunt și eu de acord cu el”
Ultima Ora Politic Social

CTP îl face praf pe Dragnea: ”Nici Ceaușescu, nici Iliescu nu au ajuns la nivelul ăsta de agresivitate faţă de Occident”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat joi seara la Digi24 că Liviu Dragnea a reuşit într-o singură zi să „împroaşte în cinci direcţii” cu minciuni. Acesta subliniază că liderul PSD prezintă o agresivitate mai mare faţă de Occident decât Nicolae Ceauşescu sau Ion Iliescu şi că este „cel mai mare mincinos din istoria post-decembristă”.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre mai multe declaraţii ale liderului PSD Liviu Dragnea, şi a atras atenţia că acesta din urmă a minţit astăzi de cinci ori.

„Dragnea fiind în campanile acum, într-o singura zi a reuşit să împroaşte cu ce substanţe vreti dvs în vreo cinci direcţii, cinci persoane şi instituţii, într-o singură zi. Minţind. Deci Liviu Dragnea, într-o vizită de lucru spune aşa: Şeful de la protejarea Constitutiei, domnul Dan Andrei, «aproape în fiecare zi vine la DNA. Cum e domnule Helvig ?» Directorul SRI. «Mai minţi în continuare cu legatura SRI-DNA?» Deci cine de unde ştie şi de unde rezultă că e adevărat ? (…) Şi dacă ar fi aşa, care ar fi problema că un înalt responsabil SRI vine să discute oficial. Care e problema ?”, a subliniat CTP.

Acesta a vorbit şi despre declaraţiile lui Dragnea privind peştele contaminat cu mercur şi oprit la Vamă, social-democratul dând vina pe autorităţile din Occident. CTP atrage astfel atenţia că şeful PSD încearcă să-i „stârnească” pe români împotriva Occidentului, comparându-i discursul agresiv cu cel al lui Nicolae Ceauşescu.

„Încearcă pe toate căile să-i asmută, să-i stârnească pe români împotriva Occidentului. Nici măcar împotriva UE. A depăşit acest nivel în care era vorba de Juncker sau Timmermans. Nici Ceausescu, nici Iliescu nu au ajuns la nivelul ăsta de agresivitate faţă de Occident.

E cel mai mare mincinos din istoria post-decembristă din România. Cel mai mare. Niciunul la nivelul acesta de a însăila cu sânge rece nişte bazaconii, nişte lucruri lipsite de orice fel de justificare. Nici măcar nu încearcă să te deruteze. Sunt minciuni grosolane”, a mai explicat jurnalistul.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.