CTP le face un portret sinistru: ”PSD e un partid care nu evoluează. Fac parte din aceeaşi specie mutant”
CTP
Ultima Ora Justiție Politic Social

CTP, după audierea lui Kovesi: Sunt mândru că sunt român!

Cristian Tudor Popescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Laurei Codruţa Kovesi. Într-o analiză pentru Digi24, jurnalistul a făcut un portret al fostei şefe DNA, pe care o consideră potrivită pentru conducerea Parchetului European.

„Această doamnă, Kovesi, a venit aici ca o pedestrașă, cu pământul sub picioare, mergând pe jos, plină de cicatrici de sus până jos și cu noroi, cu o sabie în mână și fără armură. (…) Kovesi este o meseriașă care a suportat zeci, sute de lovuituri. (…) Un criteriu extrem de important în această funcție mi se pare cel al rezistenței la presiuni de mare dificultate. Doamna Kovesi nu a făcut decât să probeze în această audiere capacitatea de a rezista la presiune.” a precizat jurnalistul pentru Digi24.

Cristian Tudor Popescu a comentat prestaţia Laurei Codruţa Kovesi în faţa comisiei ca fiind impecabilă, lucru care nu poate fi spus despre oficialii din Executiv dacă ar fi puşi într-o situaţie similară, susţine jurnalistul.

„În mod evident, Kovesi poate fi in Europa, poate lucra la nivelul instituțiilor europene. Ceea ce, în clipa de față, niciun ministru din Guvernul României, în cap cu premierul, nu poate. Oricare dintre miniștrii acestui Guvern din România, nu mai vorbesc de premierul Dăncilă, s-ar face de râs când ar trebui să treacă prin astfel de teste pentru a conduce  o instituție europeană. Reprezentarea meseriașei Kovesi a fost, după părerea mea, excepțională pentru România în această seară. E una dintre acele foarte rare situații în care pot să spun și eu liniștit că sunt mândru că sunt român, așa cum e și doamna Kovesi.” a mai precizat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.