CTP, despre incidentele lui Dragnea de la Suceava, înainte de alegeri: ”E grav. Ar trebui să se gândească atent la asta”
Cristian Tudor Popescu trage concluziile: Victor Ponta este cel mai periculos personaj politic
Ultima Ora Politic Social

CTP, despre incidentele lui Dragnea de la Suceava, înainte de alegeri: ”E grav. Ar trebui să se gândească atent la asta”

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre incidentul care l-a avut în prim plam pe Liviu Dragnea la Suceava, unde liderul PSD a fost criticat de doi bărbați. Gazetarul a făcut o paralelă cu incidentele de luni de la Curtea Supremă, când Dragnea a fost „gardat” de persoane care au legături cu lumea interlopă.

Video. Bărbatul care a îndrăznit să-l certe pe Liviu Dragnea a fost agresat la evenimentul PSD din Suceava

„Acel tânăr cu jachetă galbenă, înconjurat de sute de PSD-iști – trebuie să ai niște nervi tari, ca înconjurat de sute de PSD-iști să faci așa ceva – i-a spus ‘Nu dau mâna cu hoții!’ Nici mai mult, nici mai puțin. Putea să spună, ‘Domnule, nu dau mâna!’ Nu, a spus ‘Nu dau mâna cu hoții!’ Iar celălalt – ‘Ce-am făcut noi?’ (întrebarea pusă de Liviu Dragnea – n.red.) – a răspuns, din sală, ‘Nimic!’ Și s-au și speriat ăia din jur.

Exact ca la ședințele de partid de dinainte de 89, când cineva spunea ceva în afara desfășurătorului ședinței și până când intrau grupurile de presiune – erau pregătite, dacă cineva o ia razna –, imediat să fie unii care să spună ‘lasă că știm noi, tovarășu‘, știm ce probleme are, lăsați tovarășu‘, știm noi’. Și să-l blocheze. Or aici înțeleg că nu l-a blocat nimeni.

Sunt două incidente de securitate pentru domnul Dragnea, de securitate a imaginii lui de forță, foarte grave. Faptul că s-au găsit doi oameni acolo unde ar fi trebuit să fie o ‘simfonie’, ‘Dragnea, președinte!’, e grav. Ar trebui să se gândească atent la asta”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii