Cristina Tarcea, lovitură la adresa lui Dragnea. A transmis oficial Curții Constituționale
Ultima Ora Politic

Cristina Tarcea s-a luat la trânte cu Florin Iordache. Întrebarea capcană pusă de Președintele ÎCCJ

Președintele ICCJ Cristina Tarcea a avut miercuri o „șarjă amicală” cu deputatul PSD Florin Iordache după dezbaterea la CCR.

„Am avut o șarjă amicală cu fostul coleg Iordache. (…) Îl întrebam dacă un membru al familiei dânsului, când era membru al Secției penale era specializat sau nu era specializat în fapte de corupție, dar era o șarjă amicală, fără nicio legătură cu declarația oficială”, a spus Tarcea după dezbaterea la CCR.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a declarat, după ce a susținut sesizarea la CCR pe completurile de trei judecători de la ICCJ, că această sesizare a fost făcută ca urmare a plângerilor primite la Parlament și nu pentru a-l ajuta pe Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă o eventuală admitere l-ar ajuta pe Dragnea, Iordache a spus că nu s-a luat în calcul acest aspect.

”Nu, în niciun caz. Nu putem privi nepăsători la materiale înaintate la Cameră, la Senat și în calitatea noastră de parlamentari am constatat încălcarea legii. Era normal ca odată ce am sesizat încălcarea legii să sesizăm CCR.”, a declarat Florin Iordache.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.