Crin Antonescu intervine în războiul dintre Dragnea și Ponta. Acuzații grave la adresa liderului PSD
Ultima Ora Politic

Crin Antonescu intervine în războiul dintre Dragnea și Ponta. Acuzații grave la adresa liderului PSD

Crin Antonescu intervine în războiul dintre Dragnea și Ponta. Acuzații grave la adresa liderului PSD

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, susține, referitor la conflictul dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta, izbucnit ca urmare a publicării de către fostul premier a unor fotografii, că apariția acestora înseamnă ‘o cădere în ridicol’. Referitor la Liviu Dragnea, Antonescu susține că ‘dacă își permite’, ar trebui să vorbeasca despre ‘istoria anilor trecuți’.

„Mi se pare ca in raport cu afirmatiile foarte serioase, foarte grave pe care dl Dragnea le face, dl Ponta despre dl Dragnea, aparitia unor fotografii nu insemna nimic decat o cadere in ridicol. Dl Ponta nu isi poate sustine afirmatiile cu o fotografie. (..) Daca ar dori sa faca lumina asupra raporturilor dintre domniile lor si capii unor instituții de securitate din România din toti acesti ani, ar trebui sa spuna lucruri serioase.(..) Problema, pe fond, e ca intr-o buna perioada. aproape un deceniu, a existat un amestec cu totul nesanatos, pe de o parte institutii care nu aveau nevoie si voie sa faca politică au facut politica, pe de alta parte politicieni majori au incercat sa arunce aceste institutii in jocul politic, sa se foloseasca de ele, sa colaboreze in mod neloial”, a declarat, la Digi24, Crin Antonescu.

Referitor la cei doi politicieni, Liviu Dragnea și Victor Ponta, fostul președintele al PNL spune: „Nu credeam că un om care a fost premier niște ani în România, să umble prin studiouri de televiziune cu niște fotografii și ales nesemnificative. (..)Domnul Dragnea ar face bine să spună lucrurile și nu doar când este provocat. Liviu Dragnea ar face bine, dacă își permite, să spună ceva despre istoria anilor trecuți. Toți ne schimbăm. Liviu Dragnea, oricât de contestat ar fi, e președintele celui mai mare partid din România, E o postură care te modifică”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.