Criminalul în serie din Caracal acuză anchetatorii că l-au bătut. A cerut îngrijiri medicale 1
Dincă nu mai suportă. Vrea să se sinucidă. Întors la Arestul Central din Capitală
Ultima Ora Justiție Sănătate

Criminalul în serie din Caracal acuză anchetatorii că l-au bătut. A cerut îngrijiri medicale

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au precizat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă urmează să fie adus la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Totodată, în aceeași unitate de detenție, Dincă va primi și îngrijirile medicale solicitate.

Dincă va ajunge, în următoarea perioadă, la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu și pentru a evita presa și curioșii veniți să vadă reconstituirea.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul săi să își recunoască faptele.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.