Crimele de lla Caracal. Tatăl Alexandrei Măceșanu measj cutremurător la o lună de la dispariția fiicei sale
Crimele de lla Caracal. Tatăl Alexandrei Măceșanu measj cutremurător la o lună de la dispariția fiicei sale
Ultima Ora Politic

Crima din Caracal. Un parlamentar aruncă în aer ancheta. Detaliu exploziv

Deputatul PMP, Robert Turcescu, face o serie de conexiuni logice, în cazul de la Caracal, pe pagina sa de facebook. Bazându-se pe imaginile de pe camerele de luat vederi, Turcescu arată că Gheorghe Dincă nu putea ajunge de la Craiova la Caracal până la ora 11.05, atunci când Alexandra a sunat la 112 și a închis telefonul spunând ”A venit, a venit!”. Turcescu consideră că Dincă a avut un complice care a păzit-o pe Alexandra cât timp el a fost la Craiova.

”Facts:

La 10.03 Dinca ajunge la centrul comercial din Craiova pentru incarcarea cartelei telefonului. La 10.19 apeleaza pe cineva, posibil chiar pe mama Alexandrei careia ii spune „mama soacra fata e bine si merge in Anglia sa faca bani”.La 11.05 Alexandra da primul telefon la 112. Apelul se incheie dupa un minut cu Alexandra spunind „A venit, a venit, a venit…Veniți repede, vă rog!!!”. Ulterior Alexandra revine cu apeluri ultimul fiind in jurul orei 11.12 minute.

Calcule:Intre Craiova si Caracal sint diverse rute, intre 55,6 km (cea mai scurta pe DN6/E70) si 60,9 km (cea mai lunga pe DJ641). Cel mai repede se poate ajunge din Craiova in Caracal in 53 de minute. Punind la socoteala faptul că la 10.03 Dinca era la standul de incarcat cartele telefonice, putem presupune lesne ca n-a plecat din Craiova decit in jurul orei 10.20- 10.30. Daca mai adaugam si faptul ca a trebuit sa ia o masina e greu de presupus ca se putea întoarce acasa, la locuinta lui, la 11.04 atunci cind Alexandra ii spune operatoarei 112 „A venit, a venit, a venit”. Plus ca apelurile Alexandrei la 112 au continuat pina la 11.12 minute.

Intrebari:A avut Dinca un complice cu care a lasat-o pe Alexandra in casa cit a fost plecat la Craiova? De ce striga Alexandra „A venit, a venit…” la finalul primului apel si apoi continua sa sune la 112? Venise Dinca sau Alexandra l-a vazut/auzit pe complicele acestuia care, probabil, avea misiunea de a o supraveghea cita vreme Dinca era la Craiova? S-a enervat Dinca atunci cind a venit acasa si a vazut ca Alexandra nu a fost supravegheata cum trebuie si reusise sa apeleze 112? Nu cumva Dinca a avut un complice din propria familie? Nu cumva acel complice din familie e cel care se ocupa de traficul de persoane? Nu cumva prin „recunoasterea” crimelor, Dinca incearca sa îndepărteze anchetatorii de acel membru al familiei luind toata vina asupra sa? N-ar trebui anchetatorii sa-si indrepte atentia si spre domeniul de vinatoare pe care il administreaza in Arad fiica lui Gheorghe Dinca?”, scrie Robert Turcescu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.