Thales
Thales
Ultima Ora Breaking News Economic Sănătate Social

COVID-19-Grupul Thales face precizări de ultimă oră!

În contextul acestei crize de sănătate publică fără precedent, este o prioritate pentru Thales să ia toate măsurile posibile pentru a asigura sănătatea angajaților săi, a familiilor lor, a clienților și a populației, în general.

Pentru a limita răspândirea virusului, Grupul urmează directivele guvernelor din țările în care activează, adaptându-și practicile de lucru în conformitate cu recomandările autorităților sanitare și instruind angajații să lucreze de acasă acolo unde este posibil.

Thales joacă un rol esențial în mai multe domenii civile și militare și, în consecință, Grupul face toate eforturile posibile, în conformitate cu instrucțiunile autorităților sanitare, pentru a asigura continuitatea activității clienților săi, mulți dintre aceștia fiind implicați și în combaterea epidemiei și a efectelor acesteia.

Cei 83.000 de angajați ai Grupului Thales, din 68 de țări, sunt mobilizați și se asigură că clienții noștri pot îndeplini misiuni esențiale pentru ca societatea să funcționeze fără probleme.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.