Consiliului Judeţean Hunedoara a comandat trenuri speciale pentru mitingul PSD 1
Consiliului Judeţean Hunedoara a comandat trenuri speciale pentru mitingul PSD
Ultima Ora Politic

Consiliului Judeţean Hunedoara a comandat trenuri speciale pentru mitingul PSD

CA LA MINERIADĂ. Consiliului Judeţean Hunedoara a comandat trenuri speciale pentru mitingul PSD.

Cererea a fost făcută de la cabinetul preşedintelui Mircea Bobora şi era adresată Regionalei CFR Timişoara. Consiliul Judeţean a solicitat suplimentarea garniturilor de tren cu plecare din judeţul Hunedoara spre Bucureşti pentru mitingul organizat de PSD. Exact ca pe vremea lui Iliescu la Mineriade. Şeful Consiliului Judeţean Hunedoara a confirmat informaţia, dar a refuzat să dea alte detalii, potrivti ziarului anchetadehunedoara

În Hunedoara e mai sinistru ca oriunde în altă parte faptul că PSD foloseşte administraţia judeţeană pentru a duce protestatari cu trenul la un miting politic. Din judeţul Hunedoara, în urmă cu mai bine de un sfert de veac, au plecat peste şapte mii de ortaci, îmbarcaţi în patru garnituri de tren, să apere democraţia şi statul de drept cu ciomagul în Piaţa Universităţii. Au fost trenuri puse la dispoziţia minerilor de oamenii regimului Iliescu. Acum, o nouă generaţie de pesedişti repetă povestea.

Iliescu n-o muritu/ Num-un pic s-o hodinitu

Autoritatea Consiliului Judeţean a fost implicată în mitingul politic organizat de PSD. Din informaţiile noastre, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a solicitat Regionalei CFR Timişoara să suplimenteze graniturile de tren care pleacă spre Bucureşti din Simeria în data de 8 iunie 2018. În acele trenuri ar urma să fie îmbarcaţi peste trei mii de „voluntari” pentru mitingul politic organizat de PSD.

De la cabinetul preşedintelui Mircea Bobora a plecat o solicitare către Regionala CFR în acest sens. Imediat după ce a executat ordinul politic, şeful judeţului a intrat în concediu de odihnă. Urmare a insistenţelor noastre, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a recunoscut că administraţia publică a fost implicată în „corecţia” la mersul trenurilor.

„Sunt în concediu, domnu’ Bot. Sunt în condediu!!! Nu vă pot da acum alte detalii”, a spus Bobora într-o primă fază. Am insista să ne spună dacă a transmis cererea către CFR şi la ce i-ar trebui Consiliului Judeţean Hunedoara trenuri suplimentare de călători spre Bucureşti şi-ndărăt. „În urmă cu vreo două săptămâni, probabil că da, am făcut o astfel de solicitare, dar nu vă pot da acum mai multe detalii”, ne-a declarat Mircea Bobora, preşedintele administraţiei  judeţene. Vor reveni cu explicaţii pe măsură ce ele ne vor fi transmise de autorităţile administraţiei judeţene.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.