Conflictul din PNL luat cu ASALT de Cătălin Moroșanu. Ce spune luptătorul K1 de Alina Gorghiu 1
Ultima Ora Politic

Conflictul din PNL luat cu ASALT de Cătălin Moroșanu. Ce spune luptătorul K1 de Alina Gorghiu

Conflictul din PNL luat cu ASALT de Cătălin Moroșanu. Ce spune luptătorul K1 de Alina Gorghiu

Liberalul Cătălin Moroșanu, cunoscut pentru activitatea sa de luptător K1, intervine în forță în conflictul din PNL. După ce referendumul pentru redefinirea familiei a eșuat, mai mulți liberali, în frunte cu Alina Gorghiu, fost lider al PNL s-au răzvrătit împotriva lui Ludovic Orban.

„Am privit cu atenție și îngrijorare reacțiile unor colegi în urma rezultatului referendumului pentru modificarea Constituției, prin care au atacat public conducerea Partidului Național Liberal.

Din păcate, acest comportament nu este unul singular, ci se înscrie într-un șir de încercări sistematice de dinamitare a PNL și a activității noastre, a tuturor, de către o grupare al cărei principal exponent este un fost președinte al partidului, doamna Alina Gorghiu.

Astăzi am convingerea că e absolut necesar să amintim câteva lucruri.

Doamna Alina Gorghiu este cea care a reușit să schimbe nu mai puțin de patru candidați la Primăria Generală în 2016, ducând PNL la un scor dezastruos de 11%, obținut de astăzi apropiatul în gândire domn Predoiu.

Doamna Alina Gorghiu este cea care, prin felul în care a gestionat stabilirea listelor de candidați și campania pentru alegerile parlamentare din 2016, a purtat PNL spre alt record negativ, de 18%, partidul cunoscând noi valențe ale ridicolului în urma renumitului episod cu sandvișul.

Doamna Alina Gorghiu este cea în mandatul căreia s-a semnat protocolul dintre PNL și CPF, cu întregul suport al domniei sale, și prin persoanele pe care le mandatase în acest sens, domnii Ilie Bolojan și Gheorghe Falcă. Faptul că distinsa noastră colegă alege astăzi să își schimbe radical opinia și să arunce vina spre persoane care au formalizat încheierea unui protocol în legătură cu care aceasta își exprimase chiar public entuziasmul și susținerea este o atitudine care nu îi face cinste.

Am convingerea că PNL nu are nevoie de cai troieni și nici de sabotori, cu atât mai puțin să fie promovați și susținuți în diferite funcții sau chiar pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile europarlamentare oameni cu zero rezultate, dar nenumărate lovituri interne la activ.

Da, doamna Gorghiu, aveți dreptate! Ajunge!”, scrie Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.