Frică. Cu ușile închise. Dragnea face ultimele retușuri înainte de CEx
Ultima Ora Politic

CONFIRMAREA MINCIUNII lui Dragnea continuă. Nici SPP nu a fost sesizat privind tentativa de asasinat

CONFIRMAREA MINCIUNII lui Dragnea continuă. Nici SPP nu a fost sesizat privind tentativa de asasinat

Serviciul de Pază și Protecție nu a fost sesizat privind o tentativă de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea.

SPP nu a fost sesizat cu privire la elementele prezentate public, au precizat surse din cadrul instituției pentru STIRIPESURSE.RO.

Liderul PSD a renunțat la paza SPP, iar singura modalitate în care angajații Serviciului ar fi putut să intervină în acest caz ar fi fost la sesizarea lui Liviu Dragnea.

Surrse judiciare au declarat că pe rolul structurilor de parchet din cadrul Ministerului Public nu a existat în lucru un dosar privind faptele făcute publice de Liviu Dragnea, seara trecută.

De asemenea, nici structurile de poliție nu au informații, până la acest moment, privind o cercetare realizată în acest caz, potrivit surselor mentionate.

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marți, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazați la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Știu că s-a cercetat, mai departe nu știu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândește la mine”, a declarat Liviu Dragnea, seara trecută, la Antena 3.

Citește și : ALERTĂ. Dragnea a fost prins cu minciuna. Magistrații au infirmat tentativa de asasinat

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii