Congresul PSD va ficu sânge pe pereți. Mircea Pașcu: ”Aștept niște răspunsuri la câteva întrebări”
Ioan Mircea Pașcu
Ultima Ora Justiție Politic

”Comisarul de frecat menta”, Mircea Pașcu, s-a crizat! Milionul de euro l-a scos din minți!

Ioan Mircea Pascu s-a enervate teribil pe dezvăluirea conform căreia ar urmă să încaseze o pensie de aproximativ un milion de euro pentru cele două luni în care va stă în Comisia Europeană încalitate de comisar european interimar. În acest context a anunțat că îl da în judecată pe Sorin Ioniță, președinte al Expert Forum.

„Domnule Ioniță, tocmai ți-ai făcut rost de un proces, întrucât eu am comunicarea oficială primită din partea Comisiei, în care sunt prezentate cifrele reale. Acestea sunt o fracțiune infimă din ceea ce prezinți dta public că ar urmă să primesc eu la sfârșit de mandat, afectându-mi astfel imaginea publică! Uneori răutatea te orbește și te pierde …”, a scris Pascu pe Facebook.

Sorin Ioniță are însă calculele de la comisia Buget.

„Omul IM Pascu se da de ceasul morții că e fake news, dar comisia Buget știe ce zice: pentru 2 luni (Sep+Oct) drept comisar de frecat mentă, omul ar lua 40.000 euro + beneficii (deconturi, diurne, asigurări) și drept de pensie de 930.000 euro eșalonată pe restul vieții lui.

Că de aia făcea gură anti-PSD în primăvară, când l-a scos Dragnea de pe lista PE, dar apoi a amuțit brusc când a apărut nominalizarea asta. Vorba aia, PSD promovează competență și echitatea socială”, a scris Ioniță pe Facebook.

Pascu a fost propus de Guvernul Dancila pentru a reprezenta România în Comisia Europeană până la instalarea noii echipe. Numeroase voci de la Bruxelles, inclusiv Jean Claude Juncker, s-au opus atunci, susținând că instalarea unor comisari interimari pentru numai câteva luni va cauza cheltuieli de milioane de euro.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii