Congresul PSD va ficu sânge pe pereți. Mircea Pașcu: ”Aștept niște răspunsuri la câteva întrebări”
Ioan Mircea Pașcu
Ultima Ora Justiție Politic

”Comisarul de frecat menta”, Mircea Pașcu, s-a crizat! Milionul de euro l-a scos din minți!

Ioan Mircea Pascu s-a enervate teribil pe dezvăluirea conform căreia ar urmă să încaseze o pensie de aproximativ un milion de euro pentru cele două luni în care va stă în Comisia Europeană încalitate de comisar european interimar. În acest context a anunțat că îl da în judecată pe Sorin Ioniță, președinte al Expert Forum.

„Domnule Ioniță, tocmai ți-ai făcut rost de un proces, întrucât eu am comunicarea oficială primită din partea Comisiei, în care sunt prezentate cifrele reale. Acestea sunt o fracțiune infimă din ceea ce prezinți dta public că ar urmă să primesc eu la sfârșit de mandat, afectându-mi astfel imaginea publică! Uneori răutatea te orbește și te pierde …”, a scris Pascu pe Facebook.

Sorin Ioniță are însă calculele de la comisia Buget.

„Omul IM Pascu se da de ceasul morții că e fake news, dar comisia Buget știe ce zice: pentru 2 luni (Sep+Oct) drept comisar de frecat mentă, omul ar lua 40.000 euro + beneficii (deconturi, diurne, asigurări) și drept de pensie de 930.000 euro eșalonată pe restul vieții lui.

Că de aia făcea gură anti-PSD în primăvară, când l-a scos Dragnea de pe lista PE, dar apoi a amuțit brusc când a apărut nominalizarea asta. Vorba aia, PSD promovează competență și echitatea socială”, a scris Ioniță pe Facebook.

Pascu a fost propus de Guvernul Dancila pentru a reprezenta România în Comisia Europeană până la instalarea noii echipe. Numeroase voci de la Bruxelles, inclusiv Jean Claude Juncker, s-au opus atunci, susținând că instalarea unor comisari interimari pentru numai câteva luni va cauza cheltuieli de milioane de euro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.