Coldea o face praf pe Adina Florea: ”Nu am cunoștință ca șefa DNA să fi comis vreo infracțiune”
Ultima Ora Justiție Politic

Coldea confirmă că Adina Florea a fabricat vinovăția lui Kovesi: ”Nu am cunoștință ca șefa DNA să fi comis vreo infracțiune”

Florian Coldea a ieșit de la Procuratură, după 4 ore de audieri. Ela fost audiat la Secția Specială de Anchetare a Magistraților, într-unul dintre dosarele Laurei Codruța Kovesi. Este vorba despre dosarul instrumentat de Adina Florea privind avionul trimis pentru repatrierea din Indonezia a fostului director al FNI, Nicolae Popa, în 2011. 

”Aducerea în țara a lui Nicolae Popa a fost considerată o operațiune de succes”, a afirmat acesta, după audieri.

În ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea a spus că nu a luat notă de nicio infracțiune. ”Nu am cunoștință ca șefa DNA să fi comis vreo infracțiune”, a spus acesta.

De asemenea, fost șef SRI a mai spus că cooperarea dintre instituțiia deranjează multe persoane.

Florian Coldea a spus doar atât, înainte de a intra în sediu: „Stiti foarte bine ca nu pot sa fac niciun fel de observatii sau comentarii in momentul de fata. O sa fac cateva observatii in momentul in care voi iesi. Multumesc pentru interes”.

Florian Coldea, fost număr doi al SRI, va sta față în față, la Secția Specială de Anchetare a Magistraților, cu procurorul de caz Adina Florea.

Ulterior sosirii lui Florian Coldea, a venit și Gabriel Oprea, fost vicepremier si ministru de Interne, însoțit de avocatul său. Conform informațiilor Realitatea TV, venirea lui Oprea are legătură cu repatrierea din Indonezia a fostului director al FNI, Nicolae Popa, în 2011. Acesta este motivul pentru care a fost chemat și Florian Coldea.

„Sunt citat ca martor într-un dosar. Acum voi afla despre ce este vorba” a fost singura reacție a lui Gabriel Oprea.

––––––––––

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.