Codrin Ștefănescu o desființează pe Dăncilă. Liderul PSD a pierdut deja lupta
Codrin Ștefănescu îi ia apărarea lui Dăncilă. ”Noi acum câștigăm susținători”
Ultima Ora Politic

Codrin Ștefănescu îi ia apărarea lui Dăncilă. ”Noi acum câștigăm susținători”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu este de părere că Viorica Dăncilă  nu va fi schimbată din fruntea partidului şi că ea rămâne în continuare candidatul formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale.

Întrebat la DIGI24 „cum e situația acum in PSD, nu se dorește îndepărtate Vioricăi Dăncilă?”, Ştefănescu a negat aceste aspecte.

„Cum să facem aşa ceva? În primul rând e candidatul nostru la prezidențiale. Toată lumea a văzut că ne-am luptat cu forţe văzute şi nevăzute. România a înțeles că moţiunea a trecut cu o diferenţă foarte mică de voturi”, a spus Ştefănescu.

Întrebat care sunt curentele de opinie în PSD după moţiune Ştefănescu a spus că inclusiv în aceste momente partidul atrage susţinători.

„Acum toată lumea se întreabă aşa: cine vine acuma să facă guvernul pentru că nu au anunţat nimic. Din posturile de miniştri se pare ca sunt prea mulţi. Toate ştirile astea legate de demiterea conducerii partidului şi schimbarea candidatului sunt nişte prostii. Mergem cu el până la capăt. Pentru că suntem victimele acestei conspirații câştigăm cu fiecare informație susținători în plus”, a insistat Ştefănescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.