Codrin Ștefănescu, anunț bombă. Care sunt posibilii candidați la prezidențiale din PSD
Ultima Ora Politic

Codrin Ștefănescu anunță mitingul de 150 000 de PSD-iști. Unde va avea loc

Codrin Ștefănescu a trimis o adresă oficială pentru Romexpo în care anunță participarea a 150 000 de persoane la mitingul PSD.  Ironic este însă faptul că în spațiul închiriat încap doar doar 40.000 de oameni.

Codrin Ștefănescu a transmis pe dată de 13 mai o adresa la Romexpo, prin care anunță că ”Partidul Social Democrat organizează un eveniment politic, în dată de 22 mai 2019, între orele 12 – 22, la care participa un număr de 150.000 de persoane din București și din provincie”.

Codrin Ștefănescu anunță mitingul de 150 000 de PSD-iști. Unde va avea loc 1

Foto: G4Media.ro

Capacitatea Romexpo este însă de 40.000 de oameni, ești puțîn probabil că vor încăpea de patru ori mai mulți pesediști.

”Avem acțiuni în fiecare zi și ultima acțiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgoviște. Că să nu paralizam iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor veni delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Ialomița, Olt. Vor fi șefii din toată țară dar nu vin cu oameni. Asta va fi finalul”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru G4Media.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.